Projectmanagement

Resultaten van projecten vallen vaak tegen. Te laat, te duur en niet het gewenste resultaat. Projectbeheersing blijkt in de praktijk lastig te zijn. Maar hoe komt dat? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om van uw projecten een succes te maken!

 


Met de gratis QUICK SCAN kunt u vaststellen wat de kans is dt uw project succesvol zal zijn. Op basis van de antwoorden krijgt u concrete handvatten om uw projectbeheersing (verder) aan te scherpen. 


In de THEORIE over projectmanagement staan begrippen als de Duivelsdriehoek, Work Breakdown Structure, Business Case, Portfoliomanagement, Gantt Chart, Project Initiation Document en PRINCE2 centraal. 


Met behulp van de 10 SUCCESFACTOREN & VALKUILEN geeft House of Control uw concrete handvatten hoe u van uw project een succes kan maken. De succesfactoren & valkuilen zijn gebaseerd de theorie en op de praktijkervaringen die het House of Control met projecten hebben opgedaan.

 

De 7 PROJECTDOCUMENTEN die het meest voorkomen vindt u hier. House of Control stelt 7 van de meest voorkomende documenten in de vorm van sjablonen gratis beschikbaar. Het gaat onder andere om de business case, de project rapportage en het project initiation document (PID).

  

Kortom, op deze website vindt u alle relevante informatie over projectmanagement. Zodat u met uw projecten betere resultaten kunt behalen. En mocht u hierbij hulp willen gebruiken dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Deel House of Control via Social Media