Automatisering

“Zij wilde de wereld zien, hij installeerde Google Earth” 

IT wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Automatisering ondersteunt niet alleen meer de bedrijfsprocessen. IT geeft mogelijkheden om je van de concurrent te onderscheiden. Maar met de voortgaande informatisering wordt ook de druk op de IT-organisatie steeds groter. Op deze website wordt duidelijk hoe de verschillende spelers, processen, methoden en technieken op elkaar afgestemd kunnen worden zodat de IT-organisatie (weer) een bijdrage levert aan de realisatie van de doelstellingen.  

 

De AUTOMATISERING SCAN geeft inzicht in de volwassenheid van uw IT-organisatie. Op basis van vragen over de IT-beheerprocessen, softwareontwikkelmethoden en de organisatiecultuur wordt duidelijk of de IT-organisatie een bijdrage levert aan de realisatie van de doelstellingen of juist een belemmering vormt. 

 

In de THEORIE over automatisering worden begrippen als Cloud Computing, ITIL, Softwareontwikkeling, Cobit, het Watervalmodel, Scrum, het Negenvlaksmodel, BISL en netwerktopologie toegelicht en met elkaar in relatie gebracht.

 

TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN die een grote impact gaan hebben op de maatschappij in het algemeen en de automatisering van organisaties in het bijzonder worden op deze pagina toegelicht. Denk daarbij aan technologieën als de Blockchain, Big Data, Robotisering, de 3D printer en Artificial Intelligence.

 

Met behulp van de 10 SUCCESFACTOREN van automatisering geeft House of Control u concrete handvatten hoe u de prestaties van uw IT-organisatie kunt verbeteren. Zodat de IT-organisatie direct gaat bijdragen aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

 

Kortom, op deze website vindt u informatie om uw IT-organisatie (verder) te verbeteren. Met deze informatie vergroot u de kans dat uw IT-organisatie waarde creëert voor de organisatie. En mocht u hierbij hulp willen gebruiken dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Deel House of Control via Social Media