Wij van Improven

Gratis kennisbank

Wij van Improven geloven écht in het delen van kennis. Daarom hebben Wij van Improven onze kennis en ervaring die we bij onze klanten hebben opgedaan gebundeld en samen gebracht in een gratis kennisbank. Als dank voor hun vertrouwen in Improven stellen wij deze informatie voor iedereen beschikbaar. Daarbij vinden wij vinden het écht leuk om organisaties te helpen te groeien. En als dat lukt met informatie die Improven beschikbaar stelt dan maakt ons dat trots! Maar natuurlijk hopen wij ook dat als je hulp nodig hebt je Improven weet te vinden! Een klassieke win-win situatie!

 

Community voor Finance & Control

Sjoerd Olde Bijvank is de drijvende kracht achter de kennisbank. De kennisbank is een uit de hand gelopen hobby die jaarlijks door 280.00 professionals en studenten wordt bezocht. Managers, organisatiedeskundigen maar vooral mensen met een Finance en Control achtergrond weten de kennisbank goed te vinden. Samen met Improven gaat Sjoerd de kennisbank in 2023 nog interactiever maken. Het doel is om van de kennisbank House of Control de grootste community voor Finance & Control professionals binnen Nederland te maken. Waar professionals kennis kunnen delen, met elkaar in gesprek kunnen gaan en waar vraag en aanbod van professionals bij elkaar komen.

 

Improven

De naam Improven is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Wij verbeteren klantprestaties met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak die we op maat maken voor elk klantvraagstuk. Improven ondersteunt organisaties op het terrein van management, processen en finance. Improven verbetert bedrijfsresultaten van organisaties door te adviseren, te ondersteunen en door werkzaamheden geheel of gedeeltelijk over te nemen. Lees hier mee over Improven.

 

Onze Expertise

Onze belofte "Het kan altijd beter!" zit in ons DNA. Wij richten ons op complexe (financiële) transities en projecten met grote impact en verandering. Anderzijds helpen wij ook graag onze klanten bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering door het ontwerpen, inrichten en toetsen van bedrijfsprocessen. Geen dikke rapporten maar werkende oplossingen en implementatiekracht. Hiertoe brengen we een of meer van de volgende expertises samen:

   • Business IT
   • Business Risk Services
   • Financial Management
   • Process Improvement
   • Projects & Change
 

Onze Klanten

Wij ondersteunen een grote diversiteit aan klanten bij het oplossen van complexe vraagstukken. Van kleine tot grote overheidsorganisaties en van midden- en kleinbedrijf tot multinationals van naam en faam. In SAMENwerking met onze relaties en business partners, leveren we zo een aantoonbare bijdrage aan de lange termijn verbetering van de prestaties van onze klanten.

 

 

Deel House of Control via Social Media