Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je over je toekomst aan het nadenken? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Of heb je besloten een volgende stap in je carrière te maken? Dan helpen we je graag bij het zoeken van de juiste functie voor jou. Weet jij waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt? Zo ja, dan zorg ik er met mij netwerk voor dat jij toegang krijgt tot de meest uitdagende functies bij de leukste werkgevers.

 

Wij hebben goede contacten met allerlei organisaties in verschillende sectoren. Grote bedrijven als Heineken, AkzoNobel of de Rabobank. Maar ook minder grote bedrijven als Auping, Zorggroep Almere en Boskalis. Verder kunnen we je ook in contact brengen met ministeries, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen of woningcorporaties. Allemaal organisaties die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw mogelijkheden zijn bel me dan (06 - 3872 7726) of vul het contactformulier in.

 

Win-Win situatie

Wij bij Improven helpen hoogopgeleide professionals met hun carrière. Bij een (virtuele) kop koffie bespreken we of dit hét moment is voor jou om een nieuwe stap te maken. Of juist niet. Verder delen we graag onze kennis en ervaring zodat jij beter kunt vaststellen welke volgende stap bij jou past. En wij kunnen laten zien welke mogelijkheden de markt biedt. En kies je ervoor een nieuwe uitdaging aan te gaan dan mag je gratis gebruik maken van ons netwerk.

Je bent op deze website terecht gekomen omdat wij écht geloven in het delen van kennis. Zodat wij als professionals van elkaar kunnen leren. En onze organisaties beter gaan presteren. Het gaat ons dus om de mensen. Mensen zijn ons werk. Wij zijn actief en echter doeners. Wij zorgen ervoor dat jij op de plek terecht komt die jij ambieert. We zijn vooral actief in de volgende disciplines;

 
   • Management
   • Programma- & Projectmanagement
   • Finance & Control
   • IT
   • Kwaliteitsmanagement (Procesverbeteraars)
   • Compliance & Riskmanagement

 

The Proof of the Pudding is in the Eating!

We doen wat we beloven. Improven werkt met succes voor een groot aantal organisaties in diverse branches. Improven is trots op al haar opdrachtgevers. Met een groot aantal opdrachtgevers werken wij al vele jaren samen. Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn hierbij belangrijk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij ook kunnen helpen je ambities waar te maken. Hieronder zie je een aantal plaatsingen in de afgelopen twee maanden.

 

     →     Strategisch Financieel Adviseur

      →   Data Analist

      →   Business Controller

      →   Sales Manager

Deel House of Control via Social Media