Vacatures

 

(Interim) Senior Coördinerend Financieel Adviseur
Wo-niveau / Hybride Werken

In de functie van Coördinerend Financieel Adviseur – sociaal domein adviseer je directies van het sociale domein binnen deze gemeente, waar uiteenlopende financiële vraagstukken spelen en waar projecten lopen van vaak honderden miljoenen euro’s. Per team werken ze voor een aantal van die directies. Jij bent degene die binnen jouw team de prioriteiten aangeeft, de taken verdeelt en de voortgang en kwaliteit bewaakt. Voor je collega’s ben jij het aanspreekpunt en een inspirerend klankbord. Als senior coördinator ben jij een belangrijk sparringpartner voor de directeuren, managers, budgethouders, clustermanagers, accountmanagers en businesscontrollers.

 

 

Financial Management (Senior) Consultant
Wo-niveau met RA of RC, Salaris Marktconform, Leaseauto of vergoeding

Wij zijn IMPROVEN! Hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten en processen in Finance, Risk, Data-analyse en IT. Improven heeft een sterk trackrecord in het ondersteunen van klanten met het optimaliseren van de financiële functie. Hierbij kun je denken aan het herinrichten van financieel administratieve processen als P2P, R2R of Q2R en de inrichting van (Financial) Shared Service Centers, alsmede aan het maken van margeberekeningen, het verbeteren van prestatiesturing, het inrichten van controlfuncties en dergelijke. Als consultant ben je verantwoordelijk voor zowel het uitvoeren als het aansturen en verkopen van projecten.

 

Trainee Management Consultant  / Utrecht
HBO of Wo-niveau, Salaris € 2.500 -  € 3.000, Veel vrijheid

Werk je minder dan twee jaar als professional? Of ben je (bijna) afgestudeerd in een richting als Bedrijfseconomie, Business Administration, Bedrijfskundige Informatica, Bedrijfskunde of Business IT? Dan is Young Improven misschien wel de beste stap in jouw carrière. Improven is een club die jouw energie, nieuwsgierigheid en je uitstekende sociale skills op waarde weet te schatten. Wil jij doen waar je goed in bent en snel groeien in wisselende rollen? Dan is onze traineeship Young Improven je kans.

 

 

Financial/Business Controller / Sneek-Almere
HBO/WO-niveau, Marktconform salaris, Thuiswerken mogelijk

In de rol als controller maak je deel uit van het MT van de vestigingen in Sneek, Almere en New York van onze klant. Onze klant is een internationaal technisch service provider voor de industrie met haar hoofdkantoor in Utrecht met 17.000 medewerkers. Je op het gebied van Finance, de linking pin naar HQ. Het Finance team bestaat uit twee collega’s, waaraan je leiding geeft. Je bent sparringpartner van management en betrokken bij financiële beslissingen van de locaties.

 

 

Financial Controller / Zaandam
HBO niveau, Marktconform salaris, Thuiswerken mogelijk

Als Financial Controller bij TABS Holland ben jij mede verantwoordelijk voor de financiële administratie. Minstens net zo belangrijk, jij benadert actief de ruim 100 vestigingen om de financiële activiteiten te stroomlijnen en te ondersteunen.

 

Business Risk Consultant 
Wo-niveau, Salaris Marktconform, Leaseauto

Wij zijn IMPROVEN! Hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten en processen in Finance, Risk, Data-analyse en IT. Als vakgroep Business Risk Services helpen wij organisaties met het opzetten, inrichten en werkend krijgen van het governanceraamwerk, de risicomanagement, de interne beheersing en het compliant zijn aan wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers zijn onder meer verzekeraars, zorginstellingen, banken, pensioenfondsen en -uitvoeringsorganisaties, vermogensbeheerders, energiebedrijven, woningcorporaties, overheden, ICT-bedrijven en onderwijsinstellingen. 

 

 

Project- & Portfoliomanagement Consultant 
Wo-niveau, Aantoonbare projectervaring, Salaris Marktconform, Leaseauto

Wij zijn IMPROVEN! Hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten en processen in Finance, Risk, Data-analyse en IT. De vakgroep Projects & Change van Improven ondersteunt organisaties bij het professionaliseren van hun projectorganisaties en bij grote veranderopgaven. Het inrichten van projectportfolio management en centrale PMO's, het trainen van projectmanagers en het goed begeleiden van de veranderingen in de klantorganisatie leidt tot een aanzienlijke verbetering in het aantal geslaagde projecten. Onze klanten variëren van onder meer zorginstellingen, banken en verzekeraars tot energiebedrijven, overheden en waterschappen.  

 

 

Process Improvement Consultant 
HBO of Wo-niveau, Salaris Marktconform, leaseauto of vergoeding

Wij zijn IMPROVEN! Hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten en processen in Finance, Risk, Data-analyse en IT.  Wat wij bieden? Improven is een kleinere, mensgerichte consultancy met grote ambities. Wij werken bij top A klanten, met een hecht team van multidisciplinaire Process Improvement Specialisten. Bovendien, nieuwe technologieën bieden veel kansen voor procesoptimalisatie en dat is precies waarom jij als Consultant Process Improvement meer dan welkom bent.

 

 

Reporting Specialist / Zaandam
WO niveau, Marktconform salaris, Thuiswerken mogelijk

Voor jou als Reporting Specialist is dit een rol met veel ruimte voor goede ideeën en optimalisaties. Met jouw komst zijn betere processen en rapportages bij TABS Holland gegarandeerd. Voor Timber and Building Supplies Holland N.V. zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Reporting Specialist voor in het Finance team (vaste baan).

 

 

Adviseur Financial Management  
Wo-niveau met RA of RC, Salaris Marktconform, Leaseauto of vergoeding

Wij zijn IMPROVEN! Hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende projecten en processen in Finance, Risk, Data-analyse en IT. Improven heeft een sterk trackrecord in het ondersteunen van klanten met het optimaliseren van de financiële functie. Hierbij kun je denken aan het herinrichten van financieel administratieve processen als P2P, R2R of Q2R en de inrichting van (Financial) Shared Service Centers, alsmede aan het maken van margeberekeningen, het verbeteren van prestatiesturing, het inrichten van controlfuncties en dergelijke. Als consultant ben je verantwoordelijk voor zowel het uitvoeren als het aansturen van projecten.

 

 

Consultant PMO 
HBO of Wo-niveau, Salaris € 3.200 -  € 6.500, Thuiswerken mogelijk

Sta jij als consultant graag met je voeten in de klei om onze klanten blij te maken met het inrichten van hun PMO? Wij zijn Improven, niet een, maar hét leukste adviesbedrijf voor uitdagende PMO-opdrachten bij onze opdrachtgevers. Zoek verbinding met een leuke werkgever met uitdagend werk, waar jouw creativiteit en bevlogenheid gewaardeerd wordt? Waar samen met jou gekeken wordt naar de juiste balans tussen privé en werk en jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd?

 

 

Commercial Controller / Zaandam
HBO niveau, Marktconform salaris, Thuiswerken mogelijk

Voor jou als Commercial Controller is dit een rol waarbij met jouw expertise en frisse analytische blik de vertaalslag wordt gemaakt van de ondernemingsstrategie en operationele plannen naar de financiële uitwerking van kosten. Door jouw komst lukt het TABS Holland om met zaken voorop te lopen, dus hou je van innoveren en de zaken slimmer inrichten, dan is dit je kans.

 
 

Ben je over je toekomst aan het nadenken?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Of heb je besloten een volgende stap in je carrière te maken? Dan helpen we je graag bij het zoeken van de juiste functie voor jou. Weet jij waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt? Zo ja, dan zorg ik er met mij netwerk voor dat jij toegang krijgt tot de meest uitdagende functies bij de leukste werkgevers.

 

Wij hebben goede contacten met allerlei organisaties in verschillende sectoren. Grote bedrijven als Heineken, AkzoNobel of de Rabobank. Maar ook minder grote bedrijven als Auping, Zorggroep Almere en Boskalis. Verder kunnen we je ook in contact brengen met ministeries, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen of woningcorporaties. Allemaal organisaties die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw mogelijkheden zijn bel me dan (06 - 3872 7726) of vul het contactformulier in.

 

 

Deel House of Control via Social Media